Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

08 maart 2011, door Glasvezel Nieuws

Website Telzone.nl geen onderdeel van Eurofiber

Op maandagochtend 7 maart 2011 is de website Telzone.nl live gegaan. Via deze website – waarvoor bij diverse media werd geadverteerd, waaronder Q-Music, 3FM, Metro en Spits – werd de Apple iPad aangeboden tegen een stuntprijs van €369,00. Op deze website was te lezen dat Telzone.nl onderdeel zou zijn van Eurofiber, aanbieder van managed dark fiber-verbindingen, Ethernetdiensten en optische transmissiediensten. Dit is echter niet het geval en ook nooit het geval geweest. Ook het KvK-nummer van Eurofiber werd door de eigenaars van Telzone.nl misbruikt. Er wordt op dit moment nog onderzocht wat de gevolgen zijn voor mensen die de Apple iPad bij Telzone.nl hebben besteld.In overleg met de politie en het reclamebureau WPRG, de ontwerper/hoster van de site, is de website Telzone.nl op maandag 7 maart rond 19:00 uur offline gehaald door WPRG. Er is inmiddels aangifte gedaan door WPRG en ook Eurofiber zal aangifte doen. Het politieonderzoek is momenteel in volle gang, er zijn momenteel nog geen verdere uitkomsten.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media