Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

08 maart 2011, door Glasvezel Nieuws

Eersel strijdt voor glasvezelnet voor iedereen

Glasvezelnetten worden zowaar sexy. Dat mag je concluderen uit wat er in het Noord-Brabantse Eersel gebeurt. Daar strijden twee aanbieders om de gunst van de dorpelingen. Tot nu toe moesten dorpen en steden die glasvezel wensten dat óf via een eigen initiatief zien te realiseren óf bij grote partijen bedelen om het moderne breedbandnetwerk in de grond te laten leggen. Met in het laatste geval dan als lokkertje minstens 40 procent van de bewoners als zekere klant plus vaak nog enige financiële tegemoetkomingen van de zijde van de gemeente.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media