Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

01 maart 2011, door Glasvezel Nieuws

Rekam kiest voor glasvezel

elexploitant Rekam bedient 22 plaatsen in het Groene Hart, waaronder Reeuwijk en een deel van Bodegraven. De diensten worden niet alleen geleverd door Rekam (televisie), maar ook door CAIW. Er zijn momenteel 4.964 breedband- en 1.271 telefonie-abonnees. CAIW heeft het gehele netwerk voorzien van een snel type coaxkabel, maar voor nieuwbouw kiest Rekam ondubbelzinnig voor glasvezel. De rechtvaardiging wordt echter niet gezocht in capaciteit of de dienstenportfolio, maar uitsluitend in de kosten. “Het is een technisch-financiële afweging”, aldus directeur Grooten.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media