Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

01 maart 2011, door Glasvezel Nieuws

Gorssel en Eefde toch nog 'beglaasd'

Hij ging wat langzamer, maar ook voor Eefde en Gorssel is de kogel nu door de kerk. Deze laatste twee dorpen in de gemeente Lochem krijgen glasvezel. De veertig procent aanmeldingen, nodig om een dorp te beglazen (zoals het aanleggen van glasvezel in vaktermen heet) is afgelopen zaterdag alsnog gehaald. Dat gebeurde tijdens de derde en laatste inschrijfdag die voor de twee dorpen werd gehouden. In dorpshuis ’t Hart in eefde en in De Roskam in Gorssel werden de laatste weifelaars over de schreef getrokken.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media