Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

18 augustus 2010, door Glasvezel Nieuws

Soest op glasvezel levert wifi

Het Groot Gaesbeeker Gilde is nog steeds actueel en springlevend, getuige onder meer het enthousiasme van de Soester bevolking over de komende Gildefeesten (21 t/m 30 augustus). Een bijzonder feest, met ongetwijfeld ook veel aandacht voor het vijftigjarig jubileum van het Gildekorps. Soest op glasvezel draagt graag een steentje bij aan de feestvreugde en is daarom een samenwerking aangegaan met het Gilde. Het bewonersinitiatief realiseert ondermeer gratis wifi op feestterrein De Blaak tijdens het tweede weekend van de Gildefeesten.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media