Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

28 februari 2011, door Glasvezel Nieuws

Meer diensten voor televisie over glasvezel

Verschillende partijen zijn druk in de weer om de dienstenlevering voor televisie op glasvezel beter te maken. Zo maakte Glashart Media een elektronische tv-gids beschikbaar voor oude DVB-C kastjes en is er een nieuwe tussenaanbieder van buitenlandse tv-zenders op glasvezelnetwerken actief. Glashart Media ondersteunde vorig jaar al het DVB-C signaal over het glasvezelnetwerk. Hierdoor hoeven consumenten geen nieuwe set-top box aan te schaffen, want het oude kastje van kabelproviders als Ziggo blijven hierdoor werken.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media