Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

25 februari 2011, door Glasvezel Nieuws

'Breedband beste uitvinding laatste decennium'

De uitvinding van breedbandinternet is volgens Britse consumenten de beste innovatie van de afgelopen tien jaar. Dat blijkt uit onderzoek van de Britse organisatie The Foundation. 66 procent van de ondervraagde consumenten vindt dat breedband bruikbaarheid als belangrijkste verdienste heeft terwijl 55 procent ook tijdsbesparing belangrijk vindt. Kostenbesparingen haalden een score van 40 procent. In totaal vond 64 procent van de ondervraagden breedband de beste uitvinding van het afgelopen decennium. De technologie werd gevolgd door online shopping (31,3 procent), Google (18 procent), beveiligde betaalkaarten (16,3 procent), digitale fotografie (13 procent), online vergelijkingssites (12,6 procent), community recycling (10,6 procent), gezondheidslabels op voeding (9,6 procent), budgetluchtvaart (8,3 procent) en satellietnavigatie (8 procent). Opvallend is dat sociale netwerken laag worden gewaardeerd.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media