Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

23 februari 2011, door Glasvezel Nieuws

KPN moet inleveren op breedbandmarkt

Het aandeel van KPN wat betreft het aantal breedbandaansluitingen in Nederland stond in 2010 licht onder druk. Het aandeel zakte van 42 naar 41 procent. Dat blijkt uit het jaarverslag. In het document noemt het bedrijf de concurrentie op de markt ‘intens’. KPN verwijst naar aanbieders UPC en Ziggo die ook breedband met hoge snelheden aanbieden. In totaal kwam het aantaal breedbandklanten van KPN uit op 2,6 miljoen. Daar zitten 41.000 glasvezelklanten bij.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media