Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

22 februari 2011, door Glasvezel Nieuws

Bewoners protesteren tegen UPC

Enkele bewoners van de Nieuwstraat in Winterswijk hebben zaterdag actie gevoerd tegen kabelbedrijf UPC. Ze vinden dat UPC in advertenties foute informatie geeft over de glasvezelkabel in hun straat. Ze plaatsten een bord met de tekst ‘Wij gaan voor 100 procent glasvezel’. Volgens bewoner Peter Blaauwehand is het juist goed dat de woningen in de Nieuwstraat op het glasvezelnetwerk kunnen worden aangesloten. Dat wordt uitgevoerd door Glashart, als tenminste 40 procent van de huishoudens in de bebouwde kom van Winterswijk voor het eind van deze maand beslist om op glasvezel over te stappen.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media