Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

22 februari 2011, door Glasvezel Nieuws

'Apple gaat Light Peak aankondigen'

Apple gaat binnenkort een eigen variant van de Light Peak-technologie van Intel lanceren. Ook wordt deze week een upgrade van de MacBook Pro-lijn verwacht. Chipfabrikant Intel werkt al enkele jaren aan een standaard waarmee je alle randapparatuur met je computer kan verbinden. Light Peak, zo heet de technologie, zou aanvankelijk gebruikmaken van glasvezel. Maar eind vorig jaar bleek dat de eerste versie toch uit koperdraden zal bestaan.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media