Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

21 februari 2011, door Glasvezel Nieuws

Explosieve groei data laat netwerken kraken

Mobiel dataverkeer, van belletjes tot video’s op smartphones en iPad, gaat komende vijf jaar 26 keer over de kop. Netwerken raken overvol. „Zware gebruikers gaan meer betalen én je krijgt vertragingen”, waarschuwt een netwerkleverancier. Wie garandeert bedrijven continuïteit op het volledig commerciële net? „Het zal kraken en piepen”, aldus TNO, „maar netwerkbedrijven kunnen die groei opvangen.”

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media