Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

15 februari 2011, door Glasvezel Nieuws

Telefónica International Wholesale Services kiest Interoute voor versterken en uitbreiden Europees netwerk

Telefónica International Wholesale Services (TIWS) kiest Interoute als belangrijkste glasvezelnetwerk voor West-Europa. Interoute is verantwoordelijk voor de inzet van een next-generation DWDM-glasvezelnetwerk voor TIWS. Onderdeel van deze strategische samenwerking is dat TIWS ook provider van Interoute wordt voor de trans-Atlantische verbindingen naar de Verenigde Staten en naar Latijns-Amerika.Interoute biedt TIWS een netwerk met een capaciteit van 100 GB dat de belangrijkste Europese steden met elkaar verbindt. Het netwerk ondersteunt de toekomstige expansiestrategie van TIWS. Dit partnerschap voor de lange termijn versterkt de zakelijke relaties waar beide bedrijven jaren aan hebben gewerkt. TIWS profiteert naar eigen zeggen van de directe samenwerking met de eigenaar van dit grootste Europese,  uiterst geavanceerde netwerk en haalt zo het maximale uit de schaalvoordelen, de eenvoud en het beheergemak die kenmerkend zijn voor het netwerk van Interoute. Het backbonenetwerk van Interoute is schaalbaar en flexibel, en biedt routediversiteit en de hoogste kwaliteit en transparantie over het gehele netwerk.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media