Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

15 februari 2011, door Glasvezel Nieuws

Peiling interesse in glasvezel bij bewoners buitengebied Lochem en Bronckhorst

Michel Croes uit Laren en Dinant Brummelman uit Vorden houden een online peiling onder bewoners van het buitengebied in de gemeenten Lochem en Bronckhorst. Zij willen weten hoeveel mensen die niet in de kernen van deze gemeenten wonen, interesse hebben in een aansluiting op glasvezel. In sommige plaatsen in Bronckhorst en Lochem legt het bedrijf Reggefiber binnenkort een glasvezelnetwerk aan

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media