Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

11 februari 2011, door Glasvezel Nieuws

Kroes: "Breedbandplan mogelijk niet haalbaar"

Tijdens de FTTH Conference in Milaan deed Neelie Kroes, eurocommissaris belast met de digitale agenda en vice-president van de Europese Commissie, een opvallende uitspraak. Het EU2020-plan zou mogelijk in gevaar zijn. Met het huidige tempo waarin de uitrol van breedband verloopt, zullen de doelen uit het EU2020-plan niet gehaald worden, zo stelt Kroes. De 25.000 nieuwe connecties die er vandaag de dag steeds bijkomen zijn niet genoeg volgens de eurocommissaris. “Tijd is niet onze vriend.”

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media