Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

09 februari 2011, door Glasvezel Nieuws

Glasvezel leeft ook in Eerbeek

Gezien de enorme animo voor de informatieavonden over glasvezel in Eerbeek, lijkt de komst van internet via glasvezelkabel in het dorp slechts een kwestie van tijd. Met op beide avonden ruim 450 belangstellenden puilde Zaal Spoorzicht vorige week uit. Investeerder Glashart had deze bijeenkomsten belegd in samenwerking met de service-providers KPN, Lijbrandt, Kick XL en de initiatiefgroep ‘Brummen op glasvezel’. De laatste heeft zich ten doel gesteld in Brummen en Eerbeek razendsnel internetten mogelijk te maken.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media