Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

20 augustus 2010, door Glasvezel Nieuws

Partnership Eurofiber en TeleSpectrum

Eurofiber  en TeleSpectrum hebben afgelopen 9 augustus een partnershipovereenkomst getekend. TeleSpectrum biedt totaaloplossingen op het gebied van vaste en mobiele communicatie, van telefooncentrales tot beheerde IP-telefonie en communicatiediensten. Het aanbod voor bedrijfscommunicatie van TeleSpectrum wordt nu gecomplementeerd met de glasvezelverbindingen van Eurofiber. De samenwerking tussen Eurofiber en TeleSpectrum ging al eerder dit jaar van start en leverde intussen een flink aantal contracten op. Met het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst werd het partnership tussen de twee bedrijven formeel bekrachtigd en is TeleSpectrum integrator partner van Eurofiber geworden.TeleSpectrum biedt al sinds 1995 telecommunicatieoplossingen aan de zakelijke markt. Sinds 2004 richt het bedrijf zich vanuit TeleSpectrum Managed Voice Services (TMVS) specifiek op managed IP-telefoniediensten. Met de glasvezelverbindingen van Eurofiber verbreedt TeleSpectrum zijn aanbod op dit terrein. Klanten kunnen hiermee optimaal profiteren van innovatieve IP-toepassingen, waar DSL onvoldoende bandbreedte voor biedt. Denk aan spraak, internettoegang, gesloten datanetwerken, de integratie van camerabeveiliging of mobiele communicatie via IP. TeleSpectrum levert de glasvezelverbindingen van Eurofiber los of gebundeld met andere diensten.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media