Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

08 februari 2011, door Glasvezel Nieuws

Hattem en Heerde op glasvezel?

Met de uitzending op TV Hattem is de werkgroep “Hattem en Heerde op glasvezel” officieel van start gegaan. De initiatiefgroep wil dat na steden als Nijmegen, Leusden, Zeewolde ook Hattem, Heerde en Wapenveld glasvezel krijgen. De reacties van abonnees uit steden waar inmiddels glasvezel ligt, zijn enthousiast. De initiatiefgroep ‘Hattem en Heerde op glasvezel’ bestaat uit een aantal vertegenwoordigers van de HAVO, RTV-Hattem, bedrijven, scholen, verenigingen en gewoon erg enthousiaste burgers.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media