Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

08 februari 2011, door Glasvezel Nieuws

Wethouder Bak mag eerste woning Hoofddorp aansluiten

Alle woningen in Hoofddorp en op termijn ook alle woningen in de andere kernen van Haarlemmermeer krijgen een aansluiting op glasvezel. Maandag 7 februari is de eerste woning aan de beurt: Kranenhout 31 op eiland 6 van de wijk Floriande. Wethouder Steffe Bak verricht de aansluiting. Met medewerking van de gemeente Haarlemmermeer krijgen alle woningen in Hoofddorp van het bedrijf Reggefiber glasvezel. Hoofddorp wordt de eerste kern in Noord-Holland die volledig wordt voorzien van een open en snel glasvezelnetwerk onder de naam Glashart Hoofddorp.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media