Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

07 februari 2011, door Glasvezel Nieuws

Aanleg glasvezel in de Laak 1a van start

Na de toezegging in oktober 2010 van glasvezelinvesteerder Reggefiber om ook De Laak 1a te voorzien van het open glasvezelnetwerk, gaan de werkzaamheden hiervoor binnenkort van start. Volgens de Stichting Bewoners Netwerken Amersfoort staan de medewerkers van onderaannemer Van den Berg te popelen van ongeduld om met de werkzaamheden te beginnen. Het vorstverlet heeft tot nu toe het aansluittraject enigszins vertraagd.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media