Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

04 februari 2011, door Glasvezel Nieuws

Glasvezel voor Dinxperlo

Het Gelderse Dinxperlo krijgt glasvezel. Meer dan veertig procent van de bewoners heeft gekozen voor een aansluiting. Dit maakte netwerkleverancier Glashart onlangs bekend. Tot 30 januari konden de bewoners van Dinxperlo zich aanmelden voor glasvezel bij providers KPN of Lijbrandt. De inschrijvingen lopen echter nog steeds door: wanneer zestig procent van de bewoners zich heeft aangemeld, gaat Glashart glasvezel in heel Dinxperlo aanleggen.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media