Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

04 februari 2011, door Glasvezel Nieuws

Bundelen vraag BreedNet in Schagen

De gemeente Schagen gaat zich actief inzetten om de vraag naar BreedNet te bundelen. BreedNet is een open internetplatform voor bedrijven. Als basis voor BreedNet wordt glasvezel gebruikt. Aanleg van BreedNet is echter alleen mogelijk als meerdere bedrijven aan het project meedoen. Deelnemende bedrijven investeren in het glasvezelnet. De investering wordt lager als meer bedrijven meedoen

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media