Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

03 februari 2011, door Glasvezel Nieuws

De glasvezelstand van Nederland

Nederland is nog lang niet helemaal verglaasd. Zitten we vast in een gordiaanse glasvezelknoop? Of valt het juist allemaal wel mee? Het verglazen van Nederland duurt “nog vijf tot tien jaar”. Het hangt er een beetje vanaf aan wie je het vraagt. Dirk van der Woude, programmamanager Glasvezel en Breedbanddiensten bij de Dienst Ruimtelijke Ordening van de Gemeente Amsterdam, schetst dat het aanleggen van glasvezel in een stad als Amsterdam helemaal niet zo makkelijk is als sommigen misschien wel denken.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media