Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

03 februari 2011, door Glasvezel Nieuws

1 miljard mobiele breedband gebruikers

Net als netwerkleverancier Ericsson verwacht ook onderzoeksbureau ABI Research dat het aantal mobiele breedbandgebruikers wereldwijd dit jaar de grens van 1 miljard zal bereiken. Aan het einde van 2010 telde de wereld meer dan vijf miljard mobiele abonnees, waarvan een vijfde toegang had tot mobiel breedband. Het totale aantal mobiele abonnees zal in 2016 met 26 procent zijn toegenomen tot 6,6 miljard. Daarvan zal 40 procent zijn voorzien van snel mobiel internet. Chinese en Indiase operators staan aan kop qua aantallen mobiele abonnees. China Mobile bijvoorbeeld nam in Q3 2010 al 11 procent van alle mobiele abonnees wereldwijd voor zijn rekening.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media