Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

31 januari 2011, door Glasvezel Nieuws

Aanleg glasvezelnet Brummen door Glashart mogelijk

Op basis van twee stampvolle zalen is projectmanager Henk Holtrigter van Glashart er van overtuigd dat in elk geval Brummen een glasvezelnetwerk krijgt. De aanleg kan wellicht al vanaf mei/juni beginnen. In zaal Concordia lieten zich woensdag- en donderdagavond 250 respectievelijk 200 inwoners informeren over de (mogelijke) aanleg van het snelle glasvezelnet en diensten van de service-providers KicK XL, KPN en Lijbrand.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media