Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

27 januari 2011, door Glasvezel Nieuws

KPN breidt belang Reggefiber nog niet uit

Koninklijke KPN zal zijn minderheidsbelang in glasvezelbedrijf Reggefiber Groep naar verwachting in 2011 nog niet uitbreiden, zo zei financieel topvrouw Carla Smits-Nusteling woensdag tijdens een toelichting op de jaarcijfers. Het telecombedrijf kan zijn in 2008 verworven belang van 41% uitbouwen tot achtereenvolgens 51% en 60%, waarbij KPN pas bij dat laatste percentage Reggefiber zal consolideren.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media