Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

23 augustus 2010, door Glasvezel Nieuws

Belg downloadt 2,7 TB per maand

De Belgische ISP Telenet heeft een klant die maandelijks 2,7 terabyte aan data downloadt. In de lijst staan nog 7 klanten die meer dan een terabyte per maand ophalen. Telenet publiceerde de gegevens om aan te tonen tot welke prestaties het netwerk in staat is. tegelijk spoorde het bedrijf gebruikers aan om hun goedkope abonnementen met een limiet van 50 of 80 GB per maand om te zetten naar duurdere abonnementen waar een ‘fair use’-policy voor geldt.

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media