Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

23 augustus 2010, door Glasvezel Nieuws

Belg downloadt 2,7 TB per maand

De Belgische ISP Telenet heeft een klant die maandelijks 2,7 terabyte aan data downloadt. In de lijst staan nog 7 klanten die meer dan een terabyte per maand ophalen. Telenet publiceerde de gegevens om aan te tonen tot welke prestaties het netwerk in staat is. tegelijk spoorde het bedrijf gebruikers aan om hun goedkope abonnementen met een limiet van 50 of 80 GB per maand om te zetten naar duurdere abonnementen waar een ‘fair use’-policy voor geldt.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media