Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

25 januari 2011, door Glasvezel Nieuws

Nieuwe firmware voor Fritz!Box Fon WLAN 7390

In september kwam een nieuwe high-end Fritz!Box op de markt. Met de Fritz!Box Fon WLAN 7390 haal je een combinatie in huis van een WiFi-router, PBX voor internet- en vaste telefonie, DECT-basisstation, mediaserver, NAS en een ADSL-/VDSL-modem. Fabrikant AVM brengt nu een firmware update uit die het apparaat nieuwe functionaliteit en een nieuwe interface geeft.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media