Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

24 januari 2011, door Glasvezel Nieuws

Recordbedrag vanuit Europa voor breedbandinvesteringen

Om de investeringen in breedband te kunnen ondersteunen, heeft de Europese Commissie voor 2010 een recordbedrag aan EU-steun goedgekeurd. De 1,8 miljard euro is ruim meer dan de 406 miljoen euro in 2009. Onder meer projecten in Duitsland, Spanje en Finland kregen geldelijke steun vanuit Europa. Investeringen in breedband zijn nodig om banen te creƫren, de economie aan te jagen en om het competitief potentieel van Europa te ondersteunen. De huidige investering van 1,8 miljard euro zal uiteindelijk leiden tot een totaal van 3,5 miljard aan investeringen uit de sector.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media