Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

18 januari 2011, door Glasvezel Nieuws

'Oorlog' over kabel in Lochem

Wie is straks de belangrijkste speler op ‘de kabel’ in de gemeente Lochem. Blijft dat UPC? Of wordt het glasvezelaar Glashart met z’n eigen providers? De strijd is momenteel in volle gang. Ok√©, het woord oorlog is misschien wat overdreven. Ten slotte wordt er niet met bommen en granaten gegooid. Maar als het om reclame, om propaganda gaat, doen de twee bedrijven hun uiterste best. UPC gooit nu zijn ‘fris wit en blauwe’ (de typering is van het bedrijf zelf) Informatie Truck in de strijd.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media