Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

13 januari 2011, door Glasvezel Nieuws

Xs4all gaat glasvezel aanbieden

Internetprovider XS4ALL begint dit jaar met de uitrol van glasvezeldiensten. Dit meldt directeur Theo de Vries op de website van het bedrijf. De Vries schrijft dat XS4ALL in 2011 in een aantal regio’s met glasvezel wil beginnen waarover alle diensten van het bedrijf, inclusief televisie, beschikbaar zullen zijn. Gedetailleerde informatie over de plannen zullen pas later die jaar worden bekend gemaakt

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media