Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

11 januari 2011, door Glasvezel Nieuws

Kortrijk experimenteert met glasvezel

In Kortrijk is deze week het startschot gegeven voor een proefproject rond fiber to the home. Driehonderd gezinnen kunnen de komende twee jaar genieten van supersnel internet over een glasvezelkabel. De driehonderd geselecteerde gezinnen uit de wijken Overleie en Buda kunnen vanaf 1 juli een aantal diensten gebruiken die (nog) niet mogelijk zijn met het klassieke kabel- of DSL-netwerk. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde on-demand videostreams in hoge definitie en 3D.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media