Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

10 januari 2011, door Glasvezel Nieuws

Meeste storingen bij Telfort

Provider Telfort scoort zowel op het gebied van telefonie- als internetstoringen over heel 2010 het slechtst. XS4all had de minste storingen wat betreft internet. Bij telefonie was KPN de beste. Dat blijkt uit een analyse van ruim 16.500 storingsmeldingen door de Consumentenbond. 83 procent van de klanten van Telfort hebben in 2010 last gehad van een internetstoring.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media