Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

10 januari 2011, door Glasvezel Nieuws

Dertig ambassadeurs voor glasvezelactie

Begin september van het vorig jaar begon Rob Kollmann als initiatiefnemer om net als Leusden ook Woudenberg op glasvezel te krijgen. Na diverse informatieavonden hebben tot nu toe bijna 30 ambassadeurs zich aangemeld om de vraagbundeling te ondersteunen. Naast informatie verstrekken hebben de vrijwilligers vele acties bedacht en uitgevoerd om bij de Woudenbergse bevolking de aandacht te vestigen op de voordelen van een nieuw aan te leggen superieur telecomnetwerk.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media