Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

07 januari 2011, door Glasvezel Nieuws

Kabel Noord doet klanten aanbod

Kabel Noord heeft de klanten die UPC-diensten afnamen via het kabelnetwerk van Kabel Noord een overstapaanbod gedaan naar aanleiding van het besluit van UPC om te stoppen met de samenwerking. Algemeen Directeur Niek Geelhoed zegt dat het om ruim duizend klanten gaat. Deze hebben begin december het aanbod gekregen om een internetabonnement bij Kabel Noord uit te kiezen waarbij ze de eerste twee maanden geen abonnementskosten hoeven te betalen. De helft van deze klanten is inmiddels op het aanbod ingegaan, maar om te voorkomen dat er later ineens een bulk aan nieuwe aansluitingen verwerkt moet worden, is er nu een herinneringsbrief uitgegaan.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media