Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

24 juni 2020, door Frank Wiegmans

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.

In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluiten van de gemeente Maastricht sluit aan op de doelstelling van KPNNetwerkNL om eind 2021 1.000.000 extra glasvezel huisaansluitingen te hebben gemaakt.

Zoals het er nu naar uit ziet zullen de werkzaamheden voor het nieuwe internetnetwerk nog dit jaar (2020) van start gaan.

Providers die doorgaans leveren over het glasvezelnetwerk van KPN zijn oa:

KPN, XS4ALL, Solcon, T-Mobile, Online, Tweak, Budget Thuis en Oxxio.

 


Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media