Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

10 februari 2020, door Frank Wiegmans

Komt er E-Fiber glasvezel in Zundert?

Net als in Etten-Leur is netwerkbeheerder E-Fiber bereid gevonden om een grote investering te doen en zo glasvezelinternetmogelijk te maken in Zundert.

Hiervoor werd ook in Zundert een vraagbundeling gestart om te kijken of 30% van de huishoudens een abonnemnet af wilde nemen bij een van de bij E-Fiber aangesloten providers. 30% was het minimum percentage huishoudens dat gesteld werd door E-fiber zodat de aanleg van het netwerk ook voor hun rendabel zou zijn, logisch.

Hoewel de vraagbundeling 1 februari jl. afliep is het, doordat de aanmeldingen bij de providers en niet bij E-Fiber binnen kwamen, nog even onduidelijk of de 30% gehaald is.

De verwachting is dat komende weken meer duidelijk moet zijn.

 

 


Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media