Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

10 februari 2020, door Frank Wiegmans

Komt er E-Fiber glasvezel in Zundert?

Net als in Etten-Leur is netwerkbeheerder E-Fiber bereid gevonden om een grote investering te doen en zo glasvezelinternetmogelijk te maken in Zundert.

Hiervoor werd ook in Zundert een vraagbundeling gestart om te kijken of 30% van de huishoudens een abonnemnet af wilde nemen bij een van de bij E-Fiber aangesloten providers. 30% was het minimum percentage huishoudens dat gesteld werd door E-fiber zodat de aanleg van het netwerk ook voor hun rendabel zou zijn, logisch.

Hoewel de vraagbundeling 1 februari jl. afliep is het, doordat de aanmeldingen bij de providers en niet bij E-Fiber binnen kwamen, nog even onduidelijk of de 30% gehaald is.

De verwachting is dat komende weken meer duidelijk moet zijn.

 

 


Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media