Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

16 januari 2020, door Frank Wiegmans

KPN gaat verder met glasvezelaanleg in Alkmaar


KPN NetwerkNL gaat maandag 13 januari verder met de uitrol van het glasvezelnetwerk in Alkmaar Zuid. 

De komende drie jaar wil KPN ongeveer een miljoen huishoudens in Nederland van glasvezel voorzien om tegemoet te komen aan het sterk toenemende datagebruik en om op te kunnen blijven boksen tegen Ziggo.

 

Onderdeel van deze uitbreiding is ook het netwerk in Alkmaar.

Vanaf afgelopen maandag, 13 januari, is het Alkmaarse stadsdeel tussen de Willem de Zwijgerlaan en de N9 aan de beurt met daarbij de hoek Willem de Zwijgerlaan – Vondellaan aan andere zijde.

Als deze delen zijn aangesloten zijn andere delen van Alkmaar Centrum en Zuid die nog niet zijn aangesloten aan de beurt.Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media