Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

24 december 2019, door Frank Wiegmans

Gigabit snelheden van KPN op glasvezel

KPN introduceert begin 2020 1 Gbps snelheden over het glasvezelnetwerk. 

De grote gemeenten, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Den Haag, alsmede tientallen kleinere gemeenten zullen per maart 2020 de beschikking hebben over deze snelheden.

Met deze snelheden gaat KPN de concurrentie aan met Ziggo, die reeds 1 Gbps levert in de regio Utrecht en Hilversum en het levergebied stap voor stap uitbreid, èn met T-Mobile (in bepaalde gebieden snelheden tm 750Mbps) en bv Tweak dat in sommige gemeenten snelheden van 1Gbps levert.

De nieuwe snelheden zullen zowel voor Grootzakelijke als particuliere en kleinzakelijke aansluitingen beschikbaar komen.

Klanten van KPN glasvezel kunnen per 2 maart 2020 hun huidige snelheid upgraden naar 1Gbps. Het eerst zal dit dus mogelijk zijn in bepaalde gemeenten en gedurende het jaar zal het voor steeds meer aansluitingen beschikbaar worden.


Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media