Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

24 december 2019, door Frank Wiegmans

Gigabit snelheden van KPN op glasvezel

KPN introduceert begin 2020 1 Gbps snelheden over het glasvezelnetwerk. 

De grote gemeenten, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Den Haag, alsmede tientallen kleinere gemeenten zullen per maart 2020 de beschikking hebben over deze snelheden.

Met deze snelheden gaat KPN de concurrentie aan met Ziggo, die reeds 1 Gbps levert in de regio Utrecht en Hilversum en het levergebied stap voor stap uitbreid, èn met T-Mobile (in bepaalde gebieden snelheden tm 750Mbps) en bv Tweak dat in sommige gemeenten snelheden van 1Gbps levert.

De nieuwe snelheden zullen zowel voor Grootzakelijke als particuliere en kleinzakelijke aansluitingen beschikbaar komen.

Klanten van KPN glasvezel kunnen per 2 maart 2020 hun huidige snelheid upgraden naar 1Gbps. Het eerst zal dit dus mogelijk zijn in bepaalde gemeenten en gedurende het jaar zal het voor steeds meer aansluitingen beschikbaar worden.


Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media