Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

24 december 2019, door Frank Wiegmans

Gigabit snelheden van KPN op glasvezel

KPN introduceert begin 2020 1 Gbps snelheden over het glasvezelnetwerk. 

De grote gemeenten, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Den Haag, alsmede tientallen kleinere gemeenten zullen per maart 2020 de beschikking hebben over deze snelheden.

Met deze snelheden gaat KPN de concurrentie aan met Ziggo, die reeds 1 Gbps levert in de regio Utrecht en Hilversum en het levergebied stap voor stap uitbreid, èn met T-Mobile (in bepaalde gebieden snelheden tm 750Mbps) en bv Tweak dat in sommige gemeenten snelheden van 1Gbps levert.

De nieuwe snelheden zullen zowel voor Grootzakelijke als particuliere en kleinzakelijke aansluitingen beschikbaar komen.

Klanten van KPN glasvezel kunnen per 2 maart 2020 hun huidige snelheid upgraden naar 1Gbps. Het eerst zal dit dus mogelijk zijn in bepaalde gemeenten en gedurende het jaar zal het voor steeds meer aansluitingen beschikbaar worden.


Meer nieuws...

Minder graafschades bij aanleg glasvezelnetwerk KPN in de toekomst

De grond in Nederland ligt vol met verschillende soorten netwerken bestaande uit kabels en leidingen. Denk hierbij aan koperdraden, eleltriciteitskabels, gasleidingen, waterleidingen en glasvezelka…

Komt er E-Fiber glasvezel in Zundert?

Net als in Etten-Leur is netwerkbeheerder E-Fiber bereid gevonden om een grote investering te doen en zo glasvezelinternetmogelijk te maken in Zundert.
Hiervoor werd ook in Zundert een vraagbundel…

Etten-Leur nog even in de wacht voor glasvezel E-Fiber

De deadline voor de vraagbundeling in Etten-Leur verliep op 1 februari. Nu is het nog even wachten op een definitief “ja” vanuit netwerkbeheerder E-Fiber voordat er daadwerkelijk glasvezel aangeleg…

Den Bosch krijgt glasvezel

In Den Bosch west is KPN NetwerkNL begonnen met de aanleg van haar glasvezelnetwerk. Het plaatsen van de aansluiting in de meterkast is tijdens deze aanleg gratis. Tevens hoef je om een aansluiting…

Volg ons op social media