Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

03 januari 2011, door Glasvezel Nieuws

Glasrevolutie in Zweden

In een café in Stockholm doet Anders Broberg, informatiechef van het overheidsglasvezelbedrijf Stokab, de huidige stand van zaken uit de doeken. Van de 450.000 huishoudens die Stockholm rijk is heeft 100 procent een breedband internetverbinding. Afgelopen kerst werd huishouden 107.000 aangesloten op het glasvezelnet via een Fiber to the Home (FttH) verbinding. In 2012 moeten dat er 400.000 zijn met een maximale internetsnelheid tot 1 gigabit internet.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media