Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

24 juli 2019, door Frank Wiegmans

KPN NetwerkNL gaat uitrol glasvezel Hengelo af maken

Vanaf eind augustus wordt de aanleg van glasvezel in Hengelo door KPN NetwerkNL weer opgepakt. Dit keer gaan ze verder in het gebied ten zuiden van de A1. Dit in navolging op het traject van 4 jaar geleden warbij de woningen in Hengelo Noord werden aangesloten.

De gemeente Hengelo en KPN NetwerkNL hebben nu een overeenkomst gesloten waarbij er ongeveer 27.000 huishoudens eind 2021 aangesloten moeten zijn op het glasvezelnetwerk tenzij ze zelf hebben gekozen om van deze mogelijkheid geen gebruik te maken.

Het voordeel van het KPNNetwerNL glasvezelnetwerk is dat het een “open netwerk” is, hetgeen betekent dat er meerdere probviders zijn die hier over kunnen leveren.

 

Doe tzt de postcodecheck om te kijken wat er mogelijk is.


Meer nieuws...

T-Mobile verandert aanbod

Afgelopen week heeft T-Mobile haar aanbod voor Thuis internet aangepast. Zowel op DSL als op de verschillende glasvezelnetwerken; Reggefiber/KNP NetwerkNL, Hun eigen ODF en het het VWT netwerk in D…

Twee glasvezelnetwerken West Maans en Waal

Dat de komst van een glasvezelnetwerk niet altijd goed nieuws is bewijst de situatie in West Maas en Waal op dit moment.
Bij een eerdere openbare aanbesteding voor de aanleg van de gemeenten in de…

Wolvega en Surhuisterveen op glasvezel van KPN

KPN NetwerkNL is begonnen met de aanleg van glasvezel voor 6100 woningen in Wolvega. De aansluiting van 2900 woningen in Surhuisterveen volgt later dit jaar. 
Voordeel van het glassvezlnetwer…

Glasvezel in Alkmaar door KPN NetwerkNL

KPN sluit met de gemeente Alkmaar een overeenkomst waarbij er dit jaar nog wordt gestart met de aansluiting op het glasvezelnetwerk van 13.000 woningen in Alkmaar-Centrum en Alkmaar Zuid.
In de ko…

Volg ons op social media