Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

24 juli 2019, door Frank Wiegmans

KPN NetwerkNL gaat uitrol glasvezel Hengelo af maken

Vanaf eind augustus wordt de aanleg van glasvezel in Hengelo door KPN NetwerkNL weer opgepakt. Dit keer gaan ze verder in het gebied ten zuiden van de A1. Dit in navolging op het traject van 4 jaar geleden warbij de woningen in Hengelo Noord werden aangesloten.

De gemeente Hengelo en KPN NetwerkNL hebben nu een overeenkomst gesloten waarbij er ongeveer 27.000 huishoudens eind 2021 aangesloten moeten zijn op het glasvezelnetwerk tenzij ze zelf hebben gekozen om van deze mogelijkheid geen gebruik te maken.

Het voordeel van het KPNNetwerNL glasvezelnetwerk is dat het een “open netwerk” is, hetgeen betekent dat er meerdere probviders zijn die hier over kunnen leveren.

 

Doe tzt de postcodecheck om te kijken wat er mogelijk is.


Meer nieuws...

KPN gaat verder met glasvezelaanleg in Alkmaar

KPN NetwerkNL gaat maandag 13 januari verder met de uitrol van het glasvezelnetwerk in Alkmaar Zuid. De komende drie jaar wil KPN ongeveer een miljoen huishoudens in Nederland van glasvezel vo…

Gigabit snelheden van KPN op glasvezel

KPN introduceert begin 2020 1 Gbps snelheden over het glasvezelnetwerk. 
De grote gemeenten, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Den Haag, alsmede tientallen kleinere gemeenten zullen…

Van 0 naar 2 glasvezelnetwerken in Weststellingwerf

De poging van de gemeente om Glasvezel Buitenaf en Breedband Noord samen te laten werken bij de aanleg van het glasvezelnetwerk in Weststellingwerf heeft helaas niet gebaat. De partijen kwamen er s…

Regio Rivierenland mag door met glasvezelnetwerk buitengebied

In het kort geding dat Glasvezel Buitenaf had aangespannen tegen Regio Rivierenland, aangaande de aanleg van van een glasvezelnetwerk in het buitengebied van bovengenoemde regio.
Volgens Glasvezel…

Volg ons op social media