Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

24 juli 2019, door Frank Wiegmans

KPN NetwerkNL gaat uitrol glasvezel Hengelo af maken

Vanaf eind augustus wordt de aanleg van glasvezel in Hengelo door KPN NetwerkNL weer opgepakt. Dit keer gaan ze verder in het gebied ten zuiden van de A1. Dit in navolging op het traject van 4 jaar geleden warbij de woningen in Hengelo Noord werden aangesloten.

De gemeente Hengelo en KPN NetwerkNL hebben nu een overeenkomst gesloten waarbij er ongeveer 27.000 huishoudens eind 2021 aangesloten moeten zijn op het glasvezelnetwerk tenzij ze zelf hebben gekozen om van deze mogelijkheid geen gebruik te maken.

Het voordeel van het KPNNetwerNL glasvezelnetwerk is dat het een “open netwerk” is, hetgeen betekent dat er meerdere probviders zijn die hier over kunnen leveren.

 

Doe tzt de postcodecheck om te kijken wat er mogelijk is.


Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media