Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

04 februari 2020, door Frank Wiegmans

Den Bosch krijgt glasvezel

In Den Bosch west is KPN NetwerkNL begonnen met de aanleg van haar glasvezelnetwerk. Het plaatsen van de aansluiting in de meterkast is tijdens deze aanleg gratis. Tevens hoef je om een aansluiting te krijgen nog geen abonnement bij een provider af te sluiten. Binnenkort zal dit wel mogelijk zijn.

Probeer onze postcodecheck om te kijken of er al providers en glasvezel internet, tv en/of bellen pakketten te vergelijken en bestellen zijn.

Kies je er voor om dit later te doen bestaat de kans dat hiervoor betaald moet worden. 

De komende jaren zal KPN Net werkNL er voor zorgen dat 46.000 huishoudens in Den Bosch aangesloten zullen worden.


Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media