Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

07 december 2019, door Frank Wiegmans

Van 0 naar 2 glasvezelnetwerken in Weststellingwerf

De poging van de gemeente om Glasvezel Buitenaf en Breedband Noord samen te laten werken bij de aanleg van het glasvezelnetwerk in Weststellingwerf heeft helaas niet gebaat. De partijen kwamen er samen niet uit.

Gevolg is dat beide partijen toch hun eigen netwerk gaan aanleggen en dat de bermen (zeer waarschijnlijk) twee keer open moeten.

De exacte redenen worden niet naar buiten gebracht maar wel wordt gezegd dat er maar over een afstand van 7 km (van de 350 km die Breedband Noord bv aanlegt) samen gewerkt zou kunnen worden.

 

Een exacte planning van de aanleg is er nog niet maar wel wordt er van Glasvezel Buitenaf nu al een aansluiting gemaakt vanuit Steggerda op het reeds aangelegde netwerk in Steenwijkerland.


Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media