Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

29 december 2010, door Frank Wiegmans

Glasvezelaanleg Hengelo start in januari 2011

 

Reggefiber heeft bevestigd dat in de 2de helft van januari 2011 gestart wordt met de voorbereidingen voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in Hengelo.

 Ook in de omliggende kernen van Keijenborg , Vorden, Zelhem en Velswijk komt een glasvezelnetwerk. Het is nog niet bekend wanneer de aanleg van het glasvezelnetwerk hier van start zal gaan.

De aanleg van een glasvezelnetwerk in de kernen van Winterswijk en Dinxperlo hangt nog aan een zijden draadje aangezien nog niet de benodigde 40% van de huishoudens in deze plaatsen een glasvezelabonnement heeft afgesloten bij één van de daar beschikbare providers zoals KickXL, Lijbrandt en Concepts-ICT.

 

 

 

 


Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media