Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

26 augustus 2010, door Glasvezel Nieuws

Glasvezel via riool

Er is een nieuwe netwerkleverancier voor glasvezel op de markt. Naast bekende namen als Reggefiber en CIF pakt Jelcer het iets anders aan: het maakt gebruik van de rioolinfrastructuur om glasvezel tot in de woning aan te leggen. Jelcer zal daarbij ook twee vezels per woning aanleggen. Hiermee is Jelcer de eerste partij in Nederland die glasvezel via het riool voor consumenten beschikbaar maakt.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media