Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

24 december 2010, door Glasvezel Nieuws

XMS schenkt 3 jaar gratis internet aan Wijchense scholen

Toen de Stichting Glasvezel Wijchen haar initiatief besprak met de potentiële investeerders in het glasvezelnetwerk van Wijchen, was een van de eisen dat alle basisscholen in de gemeente Wijchen 3 jaar lang een gratis glasvezelaansluiting met internet en televisie zouden krijgen. Dienstenaanbieder XMS en netwerkeigenaar Glashart gingen hier gelukkig mee akkoord.

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media