Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

23 december 2010, door Glasvezel Nieuws

Kroes gaat weg als toegang tot breedband in 2013 niet geregeld is

Europees commissaris Neelie Kroes (Digitale Agenda) wil dat iedere Europeaan in 2013 toegang moet hebben tot een breedband internetverbinding. Als dat niet lukt, dan stapt ze op. Dat zei Kroes dinsdagochtend bij radiozender BNR. Kroes gaf zelf toe dat haar wens om iedere Europeaan toegang te bieden tot breedband internet moeilijk kan worden. Toch wil ze haar lot aan het slagen van het plan verbinden.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media