Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

21 december 2010, door Glasvezel Nieuws

Xinmao wil bod op Draka doorzetten

Het Chinese Xinmao wil het bod op kabelbedrijf Draka ter waarde van 20,50 euro per aandeel doorzetten. Het bedrijf verwacht voor 14 februari volgend jaar een officieel bod in te dienen. Dat maakte Xinmao maandag bekend. Het slagen van het bod is nog wel van een aantal voorwaarden afhankelijk, zoals goedkeuring van een aantal Chinese autoriteiten waaronder het ministerie van Handel.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media