Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

20 december 2010, door Glasvezel Nieuws

Reggefiber: 60.000 aansluitingen in Brabant

Reggefiber heeft haar doelen voor 2011 toegelicht. De organisatie wil 250.000 tot 300.000 aansluitingen in Nederland realiseren. Om de doelen, van een open netwerk, die EU-commissaris Nelie kroes geformuleerd heeft, te halen heeft Reggefiber contracten gesloten met Lijbrandt, KPN en Concepts ICT. Bij navraag geeft Ing. M(arco).J.M. Westenberg, Manager Zuid van Reggefiber nadrukkelijk aan dat er ruimte is voor meer partijen op het open netwerk.

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media