Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

16 december 2010, door Glasvezel Nieuws

Ontslagen bij BBned en InterNLnet

Internetprovider BBned heeft deze week het ontslag van een deel van het personeel aangekondigd. Voor diverse werknemers is vanaf 1 april geen plek in de organisatie meer. De ontslagen kwamen voor het personeel als een verrassing. De provider heeft de bewuste werknemers in de afgelopen dagen in persoonlijke gesprekken op de hoogte gesteld. Moederbedrijf Tele2 bevestigt desgevraagd tegenover Tweakers.net dat er ‘enkele organisatorische’ wijzigingen worden doorgevoerd, maar niet meer kwijt dan dat.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media