Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

15 december 2010, door Glasvezel Nieuws

VelzArt graaft glasvezel in Geldermalsen

Sinds enkele weken is VelzArt – internet & automatisering uit Waardenburg ook in Geldermalsen gestart met het graven en aanleggen van glasvezelverbindingen. Deze snelle en betrouwbare internetverbinding ka nvan grote toegevoegde waarde zijn voor organisaties. Behalve het genoemde internet is bellen en het verzenden van een grote hoeveelheid data, denk aan een back-up, mogelijk via deze kabelverbindingen.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media